Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

UPUTE ZA UČENIKE

Dragi  učenici,

ova školska godina počinje drugačije nego do sada. Već svi  znate da je to uvjetovano pojavom COVID-19 virusa koji je u potpunosti promijenio naše živote.

Kako bismo se što bolje pripremili i pridržavali i sačuvali naše i vaše zdravlje pripremili smo upute za vas koje su sačinjene u skladu s uputama  koje je izdao HZJZ vezane uz sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 u svim obrazovnim ustanovama pa tako i u našoj srednjoj školi. U nastavku vam donosimo iste.


Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

UPUTE ZA RODITELJE

Dragi roditelji,

unatoč brojnim pitanjima i nedoumicama, nova školska godina će krenuti i učenici se vraćaju u školske klupe. Ova školska godina, barem početak, prepuna je novosti i izazova s kojima se moramo suočiti, nositi i prilagoditi kako bi sačuvali zdravlje sviju nas.

Kako bismo se što bolje pripremili i pridržavali svih uputa i ostali živi i zdravi, molim vas da obvezno pročitate upute koje je izdao HZJZ vezane uz sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 u svim obrazovnim ustanovama pa tako i u našoj srednjoj školi. U nastavku vam donosimo neke od ključnih općenitih važnih obavijesti, kako biste  imali uvid u organizaciju rada i sigurnost vaše djece, ali i onih koje se odnose na vas roditelje.


Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

UPUTE ZA NASTAVNIKE

Sve učenike razrednici su dužni upoznati s pravilima i obvezama, rizicima i uputama kojih se moraju pridržavati vodeći pri tom računa o dobi učenika kao i njihovim specifičnostima, osobito ako se radi o učenicima s teškoćama u razvoju.

Organizacija rada

  1. Učenici trogodišnjih programi dolaze u jutarnju smjenu i nastava se odvija u razredima, a učenici četverogodišnjih programa imaju nastavu na daljinu. Sljedeći tjedan učenici četverogodišnjih programa imaju nastavu u školi, u popodnevnoj smjeni, a učenici trogodišnjih programa nastavu na daljinu i tako dok se ne donese drugačija odluka.